Κύριε Μητσοτάκη πονέσανε τα αυτιά μας στα Public

June 28, 2017

Μετά την μεγάλη επιτυχία του επικοινωνιακού τιμ Μητσοτάκη που έβαλε αγρότες να κάθονται σε σανό, στα Public εκτυλίχθηκε άλλο ένα επικοινωνιακό δράμα. Διάφοροι τελειωμένοι της Κεντροαριστεράς, που ο ΔΟΛ έπαψε να τους ταίζει αποφάσισαν να βρουν σωσίβιο στο Μητσοτάκη και στη ΝΔ την οποία δεν έχουν ποτέ ψηφίσει και καθυβριζαν.

Ο αγαπημένος της Κεντροαριστεράς Χωμενίδης θυμήθηκε οτι ήταν συμμαθητής με τον Μητσοτάκη και φλυαρώντας ακατάπαυστα μιλούσαν για ένα σωρό θέματα χωρίς καμιά λογική και σειρά. Στο πλαί του ένας κάποιος κύριος Προβατάς , δημοσιογράφος (;), αναλυτής(;) dj (;) , δημοσιολόγος (;) ο οποίος τιμώντας το ρόλο της δημοσιογραφικής " γλάστρας" έκανε ένα υμνητικό λογίδριο στο Μητσοτάκη το οποίο θα ζήλευε κάθε αυλοκόλακας και στη μοναδική ερώτηση που έκανε τον ρώτησε αν φώναζε στα παιδιά του όταν ήταν μικρά.

Στο βαριεστημένο κοινό των ουτε 100 ανθρώπων που δεν τους επετράπη καμία ερώτηση λόγω της φλυαρίας Χωμενίδη και της κάκιστης οργάνωσης ξεχώρισαν νυσταλέοι ΟΝΝΕΔίτες και κάποιοι ηρωικοί γέροντες και το γραφείο Κυριάκου το οποίο έπαιζε στο κινητό του με προεξάρχοντα τον επικοινωνιολόγο Βαρδουλάκη. Ο Νέζης καθόταν πάντα διακριτικά στο τέλος έχοντας καταλάβει το φιάσκο ενώ ο υπεύθυνος οργανωτικού της ΝΔ Κονταδάκης απέσυρε τις κενές καρέκλες.

Έλαμψε το βαμμένο σε πορτοκαλί μαλλί του Δανίκα καθώς και η γιγαντιαία μπύρα του συμπαθούς Αντώνη Πανούτσου που στη δύση της αθλητικοπολιτικής δημοσιογραφικής του καριέρας ψάχνει την συνταξιοδότηση στη βουλευτική αποζημίωση της ΝΔ.