Καρανίκας κατά Χρυσόγονου! «Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε- Ο χρυσός γόνος του αριβισμού»

October 03, 2017

«Λάβρος» κατά του «συντρόφου» του στον ΣΥΡΙΖΑ και ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

«Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία...» γράφει χαρακτηριστικά σε ένα κείμενο-«φωτιά» για τον αποχωρήσαντα ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονο, όπως αναφέρει η παραπολιτική στήλη της «Espresso».

Σημειώνεται, πως ο κ. Χρυσόγονος ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τη διεξαγωγή πανελλαδικής ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Σοσιαλιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ για αποχώρηση ή όχι από το κόμμα και αυτονομία.

«Δείτε τον δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που ήταν καροτσάκι του Βενιζέλου μέχρι το 2013» γράφει μεταξύ άλλων ο Ν. Καρανίκας και συνεχίζει: «Ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ -όταν έχανε το ΠΑΣΟΚ- και, αφού είδε ότι θα κυβερνήσει η Αριστερά, έπιασε στασίδι. Έγινε ευρωβουλευτής και, μόλις τρομοκρατήθηκε, βλέποντας τις -στημένες- δημοσκοπήσεις, φοβήθηκε ότι δεν θα αναδειχθεί ξανά ευρωβουλευτής και έτσι χάραξε δική του πορεία, αυτήν του αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής. Πήραν τα μυαλά του αέρα με τη δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τώρα ανέβηκε στα κεραμίδια και ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κόμμα-κίνηση - μαζικό. Έλεος με τον κάθε τυχοδιώκτη που νομίζει ότι, αν έχει μαζί του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, θα κάνει και κόμμα που θα το βολτάρει δεξιά και αριστερά... Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία. Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε».